Informatiebrief en toestemmingsverklaring vragenlijst Studiezalen – voor ouders/ verzorgers

Uitleg
Studiezalen wil graag weten wat er nog beter kan in hun aanpak. Daarom stellen wij graag een aantal vragen aan jongeren die deelnemen of gaan deelnemen aan Studiezalen.

Studiezalen hoopt te ontdekken wat jongeren ervaren in het dagelijks leven en hoe Studiezalen jongeren het best kan ondersteunen. We hebben daarom een vragenlijst gemaakt, samen met onderzoekers van verschillende universiteiten. Deze vragenlijst willen we een paar keer per jaar (max. drie keer) laten invullen door jongeren die meedoen met Studiezalen.

Wij gaan zorgvuldig om met de privacy van alle deelnemers en alle antwoorden worden strikt anoniem verwerkt. Studiezalen komt nooit te weten welke antwoorden uw kind heeft gegeven.

Deelname
Gaat u ermee akkoord dat uw kind deelneemt? Als u akkoord bent, vragen wij vervolgens ook nog akkoord aan uw kind. Niemand is verplicht mee te doen, maar met deelname helpt u Studiezalen wel nog beter te worden in de toekomst!

Informatieavond: Als u nog vragen heeft, kunt u die nu aan ons stellen.
Whatsapp: Als u nog vragen heeft, kunt u Nina Wendel van Studiezalen bellen of appen op 06-19828971.

Vragen over het onderzoek kunt u ook mailen aan Mirre Stallen van de Universiteit Leiden via m.stallen@fsw.leidenuniv.nl. Voor vragen over privacy kunt u terecht op dit mailadres: privacy@bb.leidenuniv.nl.

Toestemmingsverklaring
Als u toestemming geeft, dan betekent dat:

  • dat u duidelijk geïnformeerd bent over het onderzoek
  • dat u weet dat de antwoorden van uw kind anoniem worden verwerkt
  • dat uw vragen zijn beantwoord (als die er waren)
  • dat u weet dat meedoen helemaal vrijwillig is
  • dat u weet dat uw kind op ieder moment mag stoppen, zonder reden