Het is gelukt!

Fase 1 van FRIS supermarkt is helemaal gefinancierd. FRIS Supermarkt gaat eind januari open na onze crowdfunding actie. In totaal hebben we 250.000,- euro opgehaald dankzij 402 donateurs. Grote dank aan alle donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt.

De nieuwe Amsterdamse FRIS Supermarkt laat gezinnen in een financieel kwetsbare situatie gratis winkelen én geeft ze meer kansen in de maatschappij. In de supermarkt helpen we gezinnen met unieke LifeCoach trajecten aan structurele verbeteringen in hun leven. Zo krijgen zij zelfvertrouwen en waardigheid terug.

Om te garanderen dat onze gezinnen ook in de toekomst hun boodschappen gratis bij FRIS kunnen blijven doen en tegelijk goede ondersteuning ontvangen van een van onze life coaches, hebben we jouw hulp nodig!

Help jij ons mee om FRIS toekomstbestendig te maken?

Crowdfunding doel
€ 13.881,00 / € 200.000,00

Totaal: € –

Wil je meer weten over hoe wij met je gegevens omgaan? Lees dan ons Privacy Statement

Deel deze actie met jouw netwerk!

Een frisse start voor mensen

Een frisse start voor de wijk

Een frisse start voor producten

Een frisse start voor mensen

Een frisse start voor de wijk

Een frisse start voor producten

De sociale supermarkt als frisse start voor het gezin, de wijk én voor producten!

Het doel van Stichting Studiezalen is dat elk kind een goede nachtrust heeft en kansen kan grijpen. FRIS Supermarkt is een onderdeel van deze missie: zij zorgt ervoor dat kinderen niet met honger naar school gaan, waardoor zij zich beter kunnen ontwikkelen. In de supermarkt komen we in contact met de vaak moeilijk te bereiken kwetsbare gezinnen van deze jongeren. Met persoonlijke LifeCoach trajecten en workshops zorgen we voor financiële, persoonlijke en maatschappelijke verbetering van hun leven. Zo krijgen zij zelfvertrouwen terug en hebben ze meer kansen in de samenleving. 

FRIS Supermarkt is een initiatief van

Onze Frisse partners

Wil je ook frisse partner worden? Mail of bel ons op +31 20 215 70 54!

Check de youtube video van FRIS!

Deel deze actie met jouw netwerk!

Locatie FRIS Supermarkt