Studiezalen

Filantropen.

Samen bouwen aan impact.

Als weldoener wil jij doelen ondersteunen die aansluiten bij jouw visie en jouw normen en waarden. Bij Studiezalen betekent dit dat je staat voor het geven van gelijke kansen aan ieder kind en dat je de structurele overdracht van armoede wilt doorbreken. En bovenal: dat je ieder kind een goede nachtrust gunt.

Met een eenmalige of structurele gift kunnen wij belangrijke stappen zetten om zoveel mogelijk kinderen te bereiken. En wist je dat je eenvoudig kunt profiteren van belastingvoordeel? Zo kun jij meer geven, zonder dat het je meer kost - en kunnen wij ons in blijven zetten voor kansengelijkheid voor ieder kind!

Onze droom is een inclusieve samenleving zonder intergenerationele armoede, waarin elk kind de eigen dromen, ambities en wensen kan realiseren. Laten we samen voor die missie gaan!

Maak kennis met ons in een paar minuten.

Steunen met impact.

Wij weten dat wat wij doen werkt. Maar we kunnen dit niet alleen. Wij slaan graag met jou de handen ineen om impact te maken.

Eenmalig of periodiek schenken.

Het doen van een eenmalige schenking is aftrekbaar van de belasting van 1% tot maximaal 10% van jouw drempelinkomen. Met een periodieke schenking help je ons om duurzame, meerjarige plannen te maken. Gedurende tenminste 5 jaar doneer je een vast bedrag middels een periodieke schenkingsovereenkomst. Dit bedrag is maximaal aftrekbaar tot een maximum van € 250.000,- per jaar. Jouw periodieke schenking helpt ons om kinderen voor minimaal vijf jaar te verzekeren van de steun die zij zo hard nodig hebben.

Belastingvrij schenken
Stichting Studiezalen is een goed doel met een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Daarom hoeft Stichting Studiezalen geen schenk- of erfbelasting te betalen. Jouw gift of schenking wordt dus maximaal benut voor kansengelijkheid voor onze jongeren.

Jouw grote gift goed besteed
Als donateur ben je terecht kritisch over de manier waarop jouw grote gift wordt besteed. We leggen daarom graag uit waar het geld naar toe gaat. Lees hier ons jaarverslag.

Bereken eenvoudig jouw belastingvoordeel met onze rekenmodule

 

Vrijblijvend kennismaken.

Wil je liever eerst eens vrijblijvend kennismaken en horen over de mogelijkheden van een schenking, passend bij jouw wensen?

Scroll naar boven