Studiezalen

Stages.

Kansen vergroten.

‘Een goede nachtrust voor ieder kind’, dat is onze missie. Als stagiaire stap je iedere dag je bed uit om hieraan bij te dragen. We geven je de ruimte om je eigen talenten te ontwikkelen binnen een ondersteunend en motiverend team.

Onderaan deze pagina vind je de beschikbare stageplekken. Zit jouw droomplek er (nog) niet bij? Leg gerust contact en vertel ons over je ambities. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar talent.

Maak kennis met ons in een paar minuten .

Talenten ontwikkelen.

Bij Studiezalen willen we niet alleen de talenten van de deelnemende kinderen laten groeien, maar ook die van jou. We geloven erin dat mensen moeten doen waar zij in uitblinken en blij van worden. Want dan kun je je elke dag vol enthousiasme inzetten. Bij Studiezalen is volop ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Je leert in de praktijk en doet daar succeservaringen op. In individuele gesprekken houden we je voortgang bij. Tijdens de maandelijkse intervisie-bijeenkomsten deel je je ervaringen met de andere stagiaires en leer je van elkaar.

Ervaringen en Lessen.

Als stagiair sta je aan de start van je carrière. Bij Studiezalen krijg je de mogelijkheid om veel ervaring op te doen met verschillende werkmethodes. Ervaringen en lessen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Denk aan methodisch werken, werken volgens onze integrale, multidisciplinaire aanpak, leren hoe je aansluit bij de belevingswereld van onze kinderen en het ontwikkelen van mondelinge en schriftelijke gespreksvaardigheden.

Verschil maken.

Als stagiaire LifeCoach ga je meteen aan de slag om écht het verschil te maken. Je begeleidt een jaar lang vijf tot acht kinderen van een Studiezaal op hun weg naar de toekomst. Je ondersteunt hen bij het maken van huiswerk, biedt een luisterend oor wanneer nodig en durft door te vragen om tot de kern van een eventueel probleem te komen. Samen werken jullie aan de leerdoelen. Je bouwt een band op, dient als rolmodel en versterkt het geloof in eigen kunnen van de kinderen.

Kansen vergroten.

Studiezalen wil het verschil maken voor kinderen en kansenongelijkheid doorbreken. Dat motiveert ons iedere dag. Onze locaties en medewerkers zijn diepgeworteld in de meest kwetsbare wijken, waardoor we een goed inzicht hebben in de lokale behoeften en proactief van waarde kunnen zijn. Snelheid en wendbaarheid zit in ons DNA. Dat stelt ons in staat om voortdurend te innoveren en net dat stapje extra te zetten om het verschil te maken. Doe jij dat ook?

Ik word enorm blij van de positieve invloed die wij hebben op de ontwikkeling van kinderen, en het is zo vervullend om te zien hoe blij zij worden van de persoonlijke relaties die we samen opbouwen.

Janneke.

Als stagiair geniet ik dagelijks van de uitdaging om met kinderen te werken en hun ontwikkeling te zien. Hun inzet inspireert mij om steeds het beste uit mezelf te halen.

Sarah.

Het leukste wat ik altijd blijf horen, is als de kinderen zeggen: meester, dit is de leukste dag van mijn leven of meester wat we vandaag hebben gedaan vond ik zo leuk, ik ben blij dat ik niet op vakantie ben geweest.

Yanis.

Stage lopen? Doen.

Wil jij stagelopen binnen een hecht team dat gezelligheid, gelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan? En vind jij dat zelf ook heel belangrijk? Kijk snel welke stageplekken beschikbaar zijn. Heb je interesse in één van onze stageplekken? Stuur dan per mail (vacatures@studiezalen.com) je uitgebreide motivatie en cv op en vermeld om welke plek het gaat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Zit jouw droomplek er (nog) niet bij? Leg gerust contact en vertel ons over je ambities. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar talent.

Ben je opzoek naar een betaalde baan?

Scroll naar boven