Fijne nachtrust

Een fijne nachtrust voor ieder kind!

Word vriend van Studiezalen en draag bij aan een fijne nachtrust voor ieder kind.

Vrienden

Word vriend van Studiezalen

Bij Studiezalen in Amsterdam en Zaandam komen 1.400 kinderen per week. Zij worden ondersteund in hun schoolwerk en gecoacht in al hun dromen, doelen, wensen, maar ook zorgen. Daarnaast bieden we ook een plek en ondersteuning voor studenten en ouders, om ervoor te zorgen dat elk kind een goede nachtrust heeft.

Een vrijwilliger is elke week in een Studiezaal, echter heeft niet iedereen daar de tijd en ruimte voor. Velen willen bijdragen aan een goede nachtrust voor elk kind via Stichting Studiezalen en dat kan nu!

0

Doel aantal vrienden

0

Stand aantal vrienden

Vul dit formulier in en word vriend!

Bedrag

Projecten

Als vriend draag je bij aan onze volgende projecten

Studiezalen Basis- en Voortgezet onderwijs

Op 47 locaties in de kwetsbare wijken van Amsterdam en Zaandam hebben wij Studiezalen waar kinderen van primair of voortgezet onderwijs hun plek vinden. In onze Studiezalen is de begeleiding 1 op 5 en wordt er naast schoolwerkondersteuning en life coaching ook horizonverbreding geboden middels een divers programma.

Fris Supermarkt

De primaire levensbehoeften worden voorzien bij Fris Supermarkt en naast boodschappen doen vind er ook lifecoaching plaats die de gezinnen helpt om structureel een verbetering van de basis te creëren, waarbij Fris Supermarkt niet meer nodig is. De basis bij Fris supermarkt biedt naast wederkerigheid ook waardigheid en vertrouwen.

Studiezalen voor Studenten

Onze Studenten Studiezalen zijn laagdrempelig in de wijk en komen studenten samen om te studeren, van elkaar en anderen te leren. Studiezalen helpt studenten verder met life coaching, (soft)skills ontwikkeling, netwerken, solliciteren, stages en ontsluit een weg naar inspirerende rolmodellen, organisaties en locaties.

Studiezalen voor Vaders & Moeders

Onze integrale wijkaanpak biedt ook de ouders lifecoaching om intergenerationele armoede tegen te gaan. Sterke(re) ouders levert thuis rust op.

De motor van Stichting Studiezalen zijn de vrijwilligers.

Studiezalen nieuws & updates

Blijf betrokken bij Studiezalen en abonneer je op onze nieuwsbrief.